Lia Stouten

Contact
Lia Stouten
Lia Stouten

Sinds 2004 ben ik lid van het grafiekplatform. Van 2005 t/m 2010 was ik secretaris van de VOG en organiseerde ik met andere leden diverse tentoonstellingen en uitwisselingen. Momenteel ben ik contactpersoon lidmaatschap en ballotage voor de VOG. Voor RAAM verzorg ik de rubriek Nieuwe Aanwas. Van 2011 t/m 2014 zat ik in de werkgroep Maand van de Grafiek.  


Edeseweg 67
6721 JP Bennekom
T: 0318  414163


Actueel

In oktober 2016 exposeer ik in expositieruimte De Kijkdoos in Bennekom in het kader van Maand van de Grafiek. Ik maak hiervoor een nieuwe installatie.


Over Lia Stouten

In mijn werk gebruik ik diverse druktechnieken en probeer ik met behulp van grafiek de grenzen van grafiek te verleggen. Sinds 15 jaar ligt het accent van mijn werk op het maken van installaties, waarin ik grafiek op ander manieren presenteer dan achter glas in een lijst. Ik zoek ook naar samenwerking met andere kunstenaars en disciplines, zoals afgelopen tijd waarin mijn grafiek werd gecombineerd met textiel van Jose van Loon. In mijn nieuwste werk worden ritmes uit de natuur vertaald naar grafiek: golven van de zee, wolkenluchten, patronen in een landschap, sterrenhemel. Ook deze keer zowel twee- als driedimensionaal. Oneindigheid verbeeld op papier.